Livrare si Returnare

Puteti plasa o comanda telefonic (0751 568 538), printr-un mail (office@maria-belini.ro) sau prin sistemul de comanda online.

La comenzile de rochii de mireasa, termenul de productie este de 8 – 12 saptamani. Daca nu se potriveste, o modificam gratuit sau se poate returna si va rambursam suma in totalitate (pentru produsele conform pozelor – fara personalizare). Rochiile facute la comanda (diferite de poza de pe site) nu se pot returna.

La comenzile de rochii de ocazie, livrarea se face in maxim 14 zile. Daca nu se potriveste, o modificam gratuit sau se poate returna si va rambursam suma in totalitate. Rochiile facute la comanda (dupa poza sau indicatiile dvs.) nu se pot returna.

 

Pe teritoriul Romaniei livrarea se face prin curier rapid.

Pentru livrarea prin curier rapid tariful este de 20 RON.

In cazul in care comanda depaseste 250 lei, livrarea este gratuita.

 

RETUR DACA ROCHIA NU SE POTRIVESTE

In cazul in care rochia nu se potriveste, vom trimite un curier dupa ea, o vom modifica si o vom retrimite catre dvs – totul fara vreun cost din partea dvs.

 

RETURNAREA DEFINITIVA A UNUI PRODUS

 

Conform legislatiei in vigoare, aveti la dispozitie 14 zile de la intrarea in posesie asupra produsului pentru returnarea acestuia.

Daca doriti sa returnati un produs, trebuie sa suportati costurile legate de returnarea sa.

In acest caz va trebui sa completati un formular de retragere furnizat de catre firma noastra, care trebuie sa fie transmis in termen de 14 zile de la intrarea in posesie a produsului.

Produsele personalizate nu pot fi returnate.

Nu vor fi acceptate produse care prezinta urme de uzura sau care nu au ambalajul si etichetele originale.

Nu vor fi acceptate colete care au fost trimise fara notificare, care au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport sau care nu au inscriptionate pe ambalaj continutul exact al coletului ca sa poata fi identificat corect produsul.

In aceste cazuri ne rezervam dreptul de a refuza returul produsului, precum si rambursarea banilor.